Kursus: Væk fra hovedet og ned i kroppen

Brug 1½ time på at finde dit indre velvære-gen.

Kurset kører over 8 gange á 1½ time.
Deltagere max 10.

DKK1,200.00

På kurset arbejder vi med:

  1. Åndedrætsteknikker : lær at forstå din vejrtrækning, og hvilken betydning den har for hvordan resten af kroppen fungerer
  2. Naturlig stabilitet: en forudsætning for at undgå overbelastningslidelser, er at vi kan stabilisere med de indvendige muskler, og derved korrigere evt. fejlstillinger i leddene. f.eks. platfod, indaddrejede knæ, overstrakte knæ, fremtrukne skuldre, øget/nedsatte krumninger i rygsøjlen m.m.
  3. Yoga og strækøvelser: styrker og smidiggør kroppen. Øvelserne kombineres så vidt muligt med åndedræt og stabilitet.
  4. Funktionelle øvelser: her sætter vi de forskellige teknikker ind i mere avancerede bevægelser, således at hverdagens mange udfordringer, i stigende grad, bliver tacklet med en velfungerende krop og dermed øger træningens værdi.

Find begejstringen ved at arbejde med din krop og lær at lytte til den, således at du med tiden bliver bedre til at afkode dens signaler. Få redskaber til selv at håndtere smerter og ubalancer, samt bevidsthed om, hvornår du har brug for yderligere hjælp.

Du skal ha´ lyst til at gå på opdagelse i dig selv, ha´ lyst til at udfordre dig selv på kurset og i hverdagen. Alt det du lærer her, kan overføres til anden træning/sport/arbejde m.m.

Øvelserne er en fortsættelse af det, du har lært på Mindfulnesskurset eller via indv. behandling,  dette er ikke en forudsætning for at deltage her.


kontakt mig om dette kursus