Kursus: Din Krops Uudnyttede Potentiale

Ved at LYTTE til symptomer og SE årsagsmekanismer, finder du ind til kroppens ressourcebank og kan begynde at hæve på kontoen uden det koster!

Om kurset:

Pris: kr. 1595,00 for begge dage

Antal deltagere: 12 og det er først til mølle princippet. Du er først registreret, når du har betalt

Praktiske oplysninger: ½ times pause fredag aften (medbring selv mad til dette måltid) og 1 times frokost lørdag, hvor vi sørger for et let måltid. Der vil være kaffe og te i pauserne samt frugt og lidt mundgodt

Påklædning: Løst tøj – vi lærer ved at se på hinanden og gennemgår på egen krop diverse øvelser

Medbring: Yogamåtte, blyant og papir samt mad til fredag aften


kontakt mig om dette kursus

Kurset er målrettet dig, der ønsker at optimere din indsigt i både egne og klienters kropslige udfordringer.

Kender du følelsen af at stå med en klient, som du har behandlet flere gange, men bare ikke får det bedre, selvom din erfaring siger dig, at du har gjort alt det rigtige?

Savner du redskaber til at vurdere, om du, samtidig med at du afhjælper et symptom, også øger din klients samlede funktionsniveau?

Undrer du dig over, hvorfor nogen klienter gentagne gange vender tilbage med de samme symptomer?

Mangler du ord og forklaringer til at gøre dine klienter mere aktive og medansvarlige i forløbet?

Synes du, det er en løsning at vænne kroppen til eks. at spise glutenfrit, motionere, tage kosttilskud m.m. for at ha’ det godt?

Har du tænkt over, om levevaner og ritualer er fremmende eller hæmmende for din udvikling?

Er du nysgerrig efter at få kendskab til, hvordan du afkoder kroppens umiddelbare signaler og sætter dem ind i udviklings kinesiologisk sammenhæng? Hermed mener vi kroppens nuværende status sat i relation til kroppens neuro-motoriske udvikling fra 0-4 år.

På kurset får du nyttig viden om, hvordan:

  • kroppen agerer når den er i balance og dermed symptomfri
  • ubalancer afkodes, forstås og sættes i relation til mulige årsager
  • du sammensætter en målrettet behandling
  • åndedrættet fungerer og dets betydning for behandlingens samlede resultat
  • du funktionelt arbejder med åndedrættet samt redskaber og øvelser til at optimere det
  • det autonome nervesystem og åndedrættet interagerer
  • stimulation af sanserne fremmer nysgerrigheden og modet til procesarbejde
  • enkle øvelser kan fremme integrationen af din indsats
  • klienten bliver medspiller i processen og gradvist tager ansvar
  • du får energi af at arbejde på denne måde – fremfor at blive tappet for energi

Undervisere:

Helle Kubsch: Fysioterapeut, psykoterapeut, akupunktør, senetensbehandler, DNS practitioner, mindfulness instruktør m.m. Selvstændig virksomhed i 13 år. Jeg har de seneste 15 år arbejdet dybtgående med mennesker med stressrelaterede lidelser samt uforklarlige smerter og symptomer – herunder chok og traumetilstande. Jeg har mange års erfaring med holdundervisning samt indv. behandling og udredning. Min tilgang er såvel kropslig som psykosocial – tilpasset den enkelte. Jeg arbejder med årsagssammenhænge, og for mig er forudsætningen for et optimalt behandlingsresultat balance i det autonome nervesystem samt aktivering og integrering af det abdominale åndedræt.

Pernille Ek: Kiropraktor fra Palmer College of Chiropractic i 1980. Undervejs igennem årene har jeg deltaget i flere efteruddannelsesforløb eller dele heraf: Bl.a.: Applied Kinesiology, Kranio Sakral Terapi, Akupunktur, Bodynamic, Reiki healing, Attunement, DNS (Dynamisk Neuromuskulær Stabilisering) og CFT ( Cranio FascialTechniqe). Rådgiver i Sclerose Foreningens Netpanel siden 2003 – 2011). Medlem af Sclerose Foreningens sundhedsudvalg (2003 – 2011). Selvstændig praksis i Lyngby siden 1981. Mit primære fokus er at optimere kvaliteten af åndedrættet samt at etablere bedre symmetri og både følt og synlig balance i kroppen.